Zlá noc

Zlá noc

Tak vrátil ses mi do snů

Prý  vracíš se mi  s pokorou

Nevyhrál jsi, věděla jsem,

Tak proč JÁ platím nocí zlou

 

Proč otevírám srdce dveře

Co slzy pracně uzamkly

Proč nechávám sem projít tebe

A s tebou zase noci zlý

 

Kdy uděláš to jistě znova

mlčením na kříž budu přibitá

čekat jen na tvá krásná slova

a smíchy plakat bude zas noc zlá

 

Advokát láska argumenty sbírá

za svědky bere oči, dlaně tvé

 a ještě naději, prý neumírá,

dá se s ní čelit noci zlé

 

Autor Lexi, 12.08.2021
Přečteno 207x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, blues, Frr, Rozmarýna, J's .., mkinka, Iva Husárková, Isla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí