Osůbka

Osůbka

Anotace: Něco o milé a příjemné osůbce, která mi dělá radost=)

Určitě ještě neusnu, bolí mě hlava.
A tak myslím na jednu osůbku..
Doufám, že je ti doma fajn:-D
Ta osůbka je fakt prima, kdykoli mě rozesměje=)
Myslím, že kdyby mi bylo zle
nebo bych měla problém,
tak mi pomůže.
Nemyslí vůbec na sebe.
Jsem vděčná za setkání s ní:-)
Děkuji.
Jestli ještě nespíš,
písni mi.Pa
Autor losberundos, 15.03.2007
Přečteno 616x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí