Koma

Koma

Anotace: ... ..

dnes k ránu se mi zdálo o tobě
o chvíli
s níž jsme si vše dali
vodoměrka
že je se mnou v pohodě
a vážky nad hladinou
se mi rozesmály

měly velké oči
že jsem chtěl jít plavat
ale zapomněla jsi mne
lásko
doma

nedá se nic dělat
budu muset vstávat
zatím se rozhoupávám
a dal jsem na to koňak

je vedro po poledni
a tak nalačno
po probdělé noci
přišlo z founa ti něco
od srdce

čekám tě tu
marně
jak děti o vánocích
snad se mi podaří i zbytek básně zapsat

možná je dobře
že tu se mnou nejsi
v posteli je binec
a v kuchyni vojna

tak už musím končit
raději to nečti
odpovídat netřeba
a taky nejsem doma
nádech nádech
koma
Autor J's .., 16.08.2021
Přečteno 151x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, šerý, Lexi, mkinka, Fialový metal, paradoxy, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi

16.08.2021 14:02:53 | Lexi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí