Strach z pravdy

Strach z pravdy

Anotace: a taky z času..

Bojím se dát ti sebe, 

protože všechno to tehdy.

Bojím se sebe samé, 

protože tehdy bylo nádherně. 

Bojím se otevřít oči, 

protože to teď

je tak moc podobné. 

 

Nenacházím slov pro to, 

co jsem byla a jsem teď. 

Bojím se, co to znamená, 

a nejvíc se bojím, 

jak si to celé vykládám. 

 

Co to se mnou děláš? 

Jen zazní moje jméno

z tvých úst,

říkají ho i tvoje oči.

Nechápu to. 

Tvoje oči říkají moje jméno.

a je to to nejkrásnější, co jsem viděla. 

Kapka citu, co stéká po mojí tváři,

Tvé oči mluví dál a já žasnu. 

Nevěřícně sleduju sebe, 

jak jsem schopna tak milovat.

A sleduju tebe, jak promlouváš beze slov. 

 

Těším se na začátek

a upřímně nechápu, 

proč u všech začátků 

jsi vždycky ty.

A jen se bojím toho,

co je pravda.

A kolik těch pravd je. 

 

Autor someone.else, 22.08.2021
Přečteno 146x
Tipy 6
Poslední tipující: Krahujec, mkinka, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí