Šeptám Ti do rána.

Šeptám Ti do rána.

Anotace: Z šuplíku pro vás zlatíčka 2021

Láska je zázrak.
Krásný je i náznak.
Čistota duše.
A srdce, které tluče.

Láska je víc.
Nebe a smích.
Přibliž se blíž.

Do tónů něhy
a miluj mé břehy.
Paluba je klidná a natěšená.
Slunce v jasu plá.

A píšeme příběh my dva.
Jeden úsměv stačí mi jen
a budu mít krásný den.

Láska je tajemství,
součet našich radostí.
Dotkni se mě místo slov.
K Tobě krásný skok.

Proud porozumění,
které jinde není.
Miluji Tvé souznění.

Píši báseň
v krásném rozpoložení.
Ty krásné znamení,
co tepe a vím, jak je v ráji,
protože naše duše
se odtud znají.

A city prolévají.
Láska žije i přes
minulé životy.
Důkaz jsi Ty.
Nevěříš?
Ochutnej kus nehmoty.
Pořád jsme tam.
Já a ty.
Tak šeptám do ucha.
Miluji Tě
a Tvé srdce naslouchá.
Možná právě ví,
že láska se nezastaví,
je vichrem , co se přitulí.
Černota se nabílí.
Už píši příběh do svých not
a zpívám a dělám první krok.
A ještě krásné pohlazení,
jasu zašumění.
Trianglem probuzení.
Krásné rána prozpívání.
La,la,la.
Báseň se zrodila.
A sama zpívala.
Autor mkinka, 22.08.2021
Přečteno 268x
Tipy 12
Poslední tipující: LucyVillain, Iva Husárková, Psavec, Amonasr, Achilleus Naso, Fil, kudlankaW, paradoxy, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí