Ty nejmilejší

Ty nejmilejší

Anotace: Z něžného šuplíku pro vás 2021.

Už se směji z dálky.
Přání dávám do obálky.
Láska je plná.
Nádherná pěna.
Trysk emocí.
A Ty jsi ta pravá.
Nepotřebuješ slova.
Omlouváš a jsi stále.
Strachy odháníš mi neustále.
Už s Tebou nebrečím.
Ty léčíš mě se vším.
Čechráš mi mé vlasy.
S Tebou nejkrásnější časy.
Dotkni se mě slovy
a naladíš mě do pohody.
A život nemá vady.

Já a Ty.
Sladké my.
Napořád.
Růžové stěny budou hrát.
Učíš mě se zpátky smát.
Tišíš můj krach.
Máš mě pořád rád.
A z dálky se něžně usmíváš.
Nejmilejší chlap.
Tak a tak.
Nepřestávej mít v sobě ten jas.
A ještě v noci pojď se milovat.
Nechci být sama
a s Tebou chci notovat.
A žádný rychlý chvat.
Čekám ráda v něžných peřinách.

Jsi zlato v kapitolách
a Tebou knihu života
chci psát.
Kdo jiný mi umí lásku dát?
Jen Ty.
Láska.
Žádný žvást.
Už pospěš.
Jdeme se milovat.
A líbat a snít.
A navždy žít.
Jak má být.
Usměj se ještě víc.
Dám Ti všechno,
co budeš chtít.
Autor mkinka, 24.08.2021
Přečteno 296x
Tipy 9
Poslední tipující: Květka Š., Iva Husárková, Frr, šerý, Amonasr, Dejvis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí