Jeden den v týdnu

Jeden den v týdnu

Anotace: MILUJU TĚ!!!

Běží!
Dobíhají autobusy!
skáčou pod auta!
shazují důchodkyně!
zapínají mptrojky,
doupravují hairstyly,
za pohledu do řidičova zrcádka,
ignorují kočárky,
padající po schodech,
berou Metro,
a koulují se s ním přes sedadla,
a aby dokázali celému světu,
jací to jsou machři,
vykouří si cigaretu...
...,,drsně" před školou...

já ne

napůl ještě spím,
ale duchem jsem už s tebou,
ležíš vedle mě,
a já vedle tebe,
my dva vedle sebe,
a děláme, že spíme,
a srdce hoří,
oči žasnou,
jakou mám tu,
dívku krásnou,
a rty hltaj'
její krásu,

jeden den v týdnu,
v den, kdy je mi život rájem,
jeden den v týdnu,
kdy spatřím tě,
vedle sebe spát nad ránem
Autor Muta cum liquida, 15.03.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

juj, a ať vám to vydrží dýl než mně.....:-) láska je strašná vzácnost...hlavně ta oboustranná!

18.03.2007 13:16:00 | Lisa Kloboučková

Nádherná!!! Znám ten pocit, když pomalu zjišťuješ, že se láska nedá vyjádřit slovy v takové míře, jak jí cítíš. Přeju, ať vám to vydrží :-)

15.03.2007 22:42:00 | Sophia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí