Tančím

Tančím

Anotace: Přátelé,noc,táborák a láska...to má svoje kouzlo

Tančím...

 

Když hvězdy se rojí

a noc chladí zem.

S přáteli večer trávím,

Před táborákem.

 

Teď nebe je blíž,

Než se mi kdy zdálo.

Ty štěstím záříš,

má milá dámo.

 

S partou život slavím,

V kruhu oheň plane.

Když volnost cítím,

život mi říká pane.

 

Slavím,piju a jím,

Jak je mi libo.

S tebou tančím a tím

užívám si život.

 

Když nebe je blíž,

a Ranní ptáci,

Už dávno šli spát.

 

 Se mnou tančíš a víš,

že nebeští střelci.

Šíp lásky poslali Nám.

Autor Johnny 96, 27.08.2021
Přečteno 221x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, šerý, Kett, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí