Smilné představy

Smilné představy

Jsem hříšnicí neb touha smilnící každý den dere se do mysli mé.
Obrazy zobrazující představy jak svíráš mě v náručí tvém,
drží mé srdce v naději, že jednou nezůstanou pouhou vzpomínkou nebo snem.
Autor Soliteria, 30.08.2021
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí