o mé

o mé

Anotace: no

slovo ,slovo krásnéé tobě
vic než to a bych ti nabidnul
pohlazení jasné
a laskou ovinul

slast a krasu ze života
dobrý jasný pocit
není to žádná nicota
plibek jasný
který tebou procitá

pohlazení ,obejmutí
rukou obětí
upřimné do oči se dívání
noc co noc stebou přespaní

jasný den čistou noc
když vedle tebe jsem
to chtěl bych moc
to přal bych si přál moc

a až bude huř stebou vedle tebe stát
omě se opřit....
když bude dobře stebou se smát
stebou jak je život brát

budu vedle tebe
jeko noha nohu mijí
když me potřebovat budeš
nehledě na sebe
pro věcy které se nám dějí

polibkem a obejmutím
i dobrým slovem
se budu snažit ze všech sil
tě potěšit a ze strasti tě odmanit

jsi člověk a já jen taky
jsem pro tebe a ty pro mě
jestli teče stoka
nebo jedou vlaky
dokud jsem živ
jedu stebou¨,taky

dám ti na co síly mám
i když nedojdu od sebe až kvám
dokud stebou budu
nebudu se jen motat v kruhu
pro tebe
Autor stella, 16.03.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí