Noční toulání v myšlenkách

Noční toulání v myšlenkách

Anotace: Znáte to, když nemůžete spát a hlavou se Vám honí rým za rýmem? :D

Tuto báseň píšu místo spaní,
už nechci bez Tebe další usínání.
Probouzet se s tebou při svítání,
zažít i ranní mílování.

Miluju Tebe a každou naši chvíli,
jsi perfektní kluk, hodný, vtipný, milý.
Jsi odhodlaný, chytrý, plný síly,
a po probuzení jsi vážně roztomilý.

Máme toho před sebou strašně moc,
jsme tady pro sebe, každý den a každou noc.
Neodmítáš mě, když prosím o pomoc,
a nepošleš mě pryč, když víš, že mám všeho dost.

Jde Ti fyzika, jde Ti sčítání,
Zbožňuju s Tebou líbání.
pokaždě mám s Tebou tajné nutkání,
i když vím, že zdraví nám to zahání.
Autor Tessa98, 02.09.2021
Přečteno 177x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Psavec, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A dál bude pokračování ...
:-)

02.09.2021 14:05:10 | Fialový metal

a až mu půjde zaláskovaná chemie uzdraví to poetická ě

02.09.2021 09:52:51 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí