Úl

Úl

Anotace: ... ..

.
* dobrý den č.12568
* vítá vás neosamet triskelion
* co byste rád?
dobrý ale jen tak nezávazně
se chci zeptat na... (ťukl jsem na nomen-omen)
* je libo i cukr pane?
kolik za tři šestky?
* napřed styly
ok?
* tak pojďte tady odkládáme zbraně
vidím že máte ležatou osmičku nu ale prosím devítku
* dobrá volba... přejete si masky?
pro ně nebo pro mě?
* á pán je znalec takže jen pro ně...
tu tyrkysovou
* ještě nějaké přání?
jen poslední... ať básní
* už temnoty vedou
.
zvláštně mi
ve sladký den
na slunci bzučel špalek
jaký med pro zbytky jmen
sekera v úlu
zpoždění ?
ne - to špalek do kamen
zima byla vážení

vždyť slunce ještě letní

tak proč jen špalek
proč bzučení
proč pa vesmírné tepny

na špalku klobouk

snad galaxie ?

v klobouku tmy
sekla mě
dobrou ě
jsem pro ni bezhvězdný

tak sladký mívám sny
jak saze s pilou
lep dát na
p i je
bzukoty
žijou ..
.

a to je celý
tak sladký sladký den a uletí včely
Autor J's .., 03.09.2021
Přečteno 137x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, Frr, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí