Tvé oči jsou jak hvězdy

Tvé oči jsou jak hvězdy

Anotace: Hvězdy

Tvé oči jsou jak hvězdy co tiše padají do neznáma,
v nich také padám,
při Tvém úsměvu,
při Tvém příjemném hlasu.
Nevím kam,
někam do dalekých dálek a hloubek.
Tvůj smích je pohlazení na duši,
je jak voda pro rostlinu co umírá žízní.
S Tebou přišlo do mého života další slunce,
slunce jež dává naději žít...
Autor evelinamama, 16.03.2007
Přečteno 640x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí