LOV-E-U2

LOV-E-U2

Anotace: Věnováno mému nejdražšímu Pepovi. Název inspirován Sars-Cov2 testem.

Výsledky testu 

 s nejtěžší obtížností lásky

dopadl víc, než výborně,

pouze jen tyto výsledky mi pomáhají

 Tě milovat poctivě.
Měsíce ubíhají

a zarámovaný v mém srdci je mám

 celý ten čas,
kdyby shořely,

tak by ve mně taktéž shořela důležitá část.

Opravný test již není třeba,
dost jsem se také u originálního nadřela.
Ale tímto mám obrovský vděk

za to, že výsledky budou stejné po zbytek naších životů,
a náš zarámovaný test

si sebou vezmu i do hrobu.

Krůček po krůčku

 jsem ke společné budoucnosti stále blíž,
a vím to moc dobře,

i když mi to zatím nepovíš.
Odměna

 za výborné výsledky

 je víc, než jistá,
jen, pouze a jednoduše Ty

mi zabíráš v srdci nejdůležitější místa.

Výtažek z mého srdce

 Ti do dnešní ranní kávy u Tebe zamíchám,
speciálně

 dnes Ti tu kávu totiž vařím já.
Věřím,

že ten šálek vypiješ celý,
a pokud ne,

tak právě přicházíš

o zbytek dne, který má být tak skvělý.

Autor vilavnesnazich, 07.09.2021
Přečteno 200x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po téměř 28 letech vztahu musím říct, že stálým nástrahám, zkouškám a testům se láska nevyhne, i když teď zřejmě maluje dorůžova...tak ať vydrží co nejdéle.:)

07.09.2021 06:36:32 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí