V krbu

V krbu

Anotace: ...oheň tiše praská jak v srubu naše láska...

Když chystám teplo , co les nám daroval, 

zas těším se až budem z plamenů si znova číst,

kus z posvátného nitra, nám kus sebe dal,

by osvítil nám v další kapitole list...

 


Když uleháme na hřejivé kožešiny, 

zde láskyplnou náruč jsem ti nachystal,

na stěnách se promítají naše něžné stíny, 

když jsem láskou na tvém těle vášeň maloval...

 


Když vypráví nám oheň příběh lesa,

tak nádherně to vyprávění začíná 

to naše duše v propletení plesá,

když schoulíš se mi lásko měkce do klína...

Autor chalcedon, 07.09.2021
Přečteno 213x
Tipy 12
Poslední tipující: gallatea, Fialový metal, petrzal, blues, mkinka, šerý, Frr, Dreamy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Praskot ohňa i jeho svit
prehĺbi krásne nežný cit...

26.09.2021 21:29:44 | gallatea

Já zase hodnotím především druhou sloku :-) Celkově je to vydařené.

08.09.2021 09:22:39 | petrzal

Líbí.

08.09.2021 05:50:28 | mkinka

Hodnotím, především první sloku*

08.09.2021 00:34:38 | šerý

:)

07.09.2021 22:34:00 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí