Mechová 9

Mechová 9

Anotace: závěrečný díl tété Ságy...




PoetiK/Viktor - Uzavřená Kapitola (Mechová 0 )


Vyrozuměn, že jako člověk mám pár chyb,
Dnes Den D, už není žádná lesní párty,
HappyEnd se nekonal na konci jeblé Rozprávky,
Co jsem zakopal, uložil tam na dno schránky.


Úkryt neobjeven ani zvědavými skauty (snad),
U příkopu v mechu, tak kde nejezdí se auty,
Ve tmě ukrýtý a nikde nesvítili mi lampy,
Dovezl "Kurýr" v Golfu a ne v nablýskaném AUDI.


Nic by nevylepšilo Facelift bílý jako Albín,
Mecháček donáší poklad ukrytý na dně fauny,
Vylézá z podzemí při počasí o teplotách sauny,
Hra na FairPlay se nevyplácí - příště hraju Fauly.


Svobodný a Volná jako se cítil skřítek Dobby,
Chodil tu krajinou, kolikrát až na bolavý nohy,
Před koncem Out, stejně i na začátku, už nepíšu slohy,
Na závěr zahraju Faul na konec hrací doby....

 

Autor Poetik, 10.09.2021
Přečteno 125x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné-ale dost mi vadí konvenční převzaté výrazy z všemocné angličtiny...:-D*

10.09.2021 14:52:34 | Frr

Jsem rád, že se líbí obsahově, ačkoli tě(Vás) nepotěšili ony výrazy, bohužel je to zvyk z rapu :/
a jak se říká Sto lidí Sto chutí :) ale i tak děkuji za reakci :) snad potěším Tvé oko příště :)

10.09.2021 23:54:38 | Poetik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí