Psal

Psal

Sbírka: Víla

Nepsal jsem jenom pro Tebe,
pro Tebe napsal jsem nejvíc,
dala jsi nadějí na nebe,
já nevěděl co říct.

Byla jsi láska co mě drtila,
vlastně i po letech drtí,
ta co mě křísila,
jak oprátka co škrtí.

Vím že jsi to nechtěla,
líbilo se Ti, že tvořím
vždy jsi to věděla,
že se Ti dvořím.

Jen před Tebou jsem mlčel,
verše pro tebe psal
v duchu zoufale křičel,
radostí, že jsem Tě znal

Autor přema, 17.09.2021
Přečteno 196x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, Pittoresque, Fialový metal, Psavec, J's .., mkinka, Marten, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

psal a psal a psal až se z toho poslal :)

17.09.2021 12:54:39 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí