Nahoře a dole

Nahoře a dole

Anotace: ...

Ve smyčce mi hraje Tightrope
od LP, stále dokola v mé hlavě,
jako kdyby byla o nás dvou,
tak trochu mi to teď přijde.

Nechci se ptát proč nebo jak
k tomu vlastně došlo, že
jednou jsme nahoře a jindy
dolů střemhlav padáme.

Mezilidské vztahy jsou jako nitky
a já se je snažím nepřetrhnout,
protože vím, že ty zničené už nikdy
nespojím tak, jak byly.

Jsem dole a snažím se vytáhnout
zpět do sedla mého koně ale
lehce mi to komplikuje nerozhodnost.
Kde je vlastně nahoře a kde dole?

Snažím se tě zachytit a
mám dojem, že mi znovu mizíš.
Jediné, co bych potřebovala
je být ti znovu alespoň o krok blíž.
Autor AngelLia31, 20.09.2021
Přečteno 164x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Ucitelskej, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí