Podzim

Podzim

Podzimem ti vlasy voní,
když prsty bloudí mé ti hlavou.
Poslouchej jak srdce zvoní,
myšlenkám v nichž přání plavou.

Vůně na kůži sálá z polibků,
a hřeje v slunci slábnoucím.
Lásce spousta vyrostla pomníků,
dušemi básníků stárnoucích.

Podej mi dlaní trochu sebe,
bude tě chránit před zimou.
Ráno už jitro trochu zebe,
a já nečekám tu na jinou.
Autor petrzal, 21.09.2021
Přečteno 230x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, Petr27, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je nádhera :) prosté jemné :) ST

21.09.2021 14:45:07 | Petr27

Moc líbí. Tleskám. Slova křehká a laskavá.

21.09.2021 14:30:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí