Svědomí

Svědomí

Anotace: ...

Můj svět je souhra nás dvou,
máš mou půlku srdce a já tvou.
A vše, co život do cesty nám staví
i v těch nějsmutnějších časech
to nikdo, než my nenapraví
i když přidává to šeď ve vlasech.

To, že můžu tou cestou s tebou jít
to je nejvíc, co jsem si zasloužil.
A že nevážím si občas tě tu mít
trvá někdy věčnost, abych si uvědomil,
že ty jsi vzduch co dýchám,
nejsilnější věc, co cítit umím
paleta barev, kde vášeň míchám
podstata bytí, ten pocit neztlumím.

Vím, není snadné žít tak se mnou
klukem, co létá často ve svém světě,
občas ukáže svou stránku temnou
a spláchne ty barvy na paletě.
Jen kvůli tobě, ale já se zlepšit toužím,
jen za tebou já chci jít,
a často na tenkém ledě kroužím,
nechci o tobě nikdy jen snít.
Autor Nazgulll, 21.09.2021
Přečteno 195x
Tipy 8
Poslední tipující: praetorian, Iva Husárková, Rozmarýna, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rytmus připojil k přístroji,
o jeho život se nebojí,
křivka mu lítá nahoru, dolu,
mně se to nelíbí, mam jinou školu.

22.09.2021 14:53:11 | praetorian

Tedy napsat: "Ty jsi vzduch." a pak z toho takhle krásně vybruslit. Klobouk dolů.

22.09.2021 07:49:20 | Jan Kacíř

Upřímně ze života. Tak se mi to líbí *.

21.09.2021 23:51:18 | Rozmarýna

citlivé.

21.09.2021 22:17:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí