Těžké

Těžké

Anotace: ...jak balvany ...

Těžké je každé svítání, 

srdce své zedrané probudit, 

když ho dal dávno do dlaní,

té u níž bude už navěky bít...

 

Těžké je hledat úsměv na tváři,

každičké další rozednění, 

těžké hledat něžný dotek na mém polštáři, 

to všechno proměnilo se zas v snění...

 

Těžké je chmury podzimní, 

schovat a ukrýt pod kabát, 

když už to duše dávno ví, 

že nikdy tě nemohu přestat milovat...

 

Těžké je kazdičké nadechnutí, 

když střídá se nádech s výdechem, 

teď mysl má k rozumu srdce mé nutí, 

snad po těžké noci ,přijde zas voňavý den...

 

Těžká jsou v životě rozhodnutí, 

a někdy bolí jak smrtící rána kuší,

to když tě okolnost zvolit si nutí

a vesmír jen pláče nad spřízněním duší...

Autor chalcedon, 22.09.2021
Přečteno 146x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, gallatea, Nazgulll, Iva Husárková, praetorian, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rána sú ťažké pre sedmospáčov s uboleným srdcom...

26.09.2021 21:25:11 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí