Stejně

Stejně

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Stejně líbej mě jemně.
Ty jediný.
Našel si mé roviny.

Jsi originál,
co ví, že nikdo
není bez viny.
Utřel si slzy mé
a vše bylo přijatelné.
Přitažlivé a krásné.

Dávno ta mlhoviny
je mezi námi pryč.
V lásce zlatý míč.
Žádný chtíč.

Jen čistota,
vřelý cit
a chuť spolu žít.

Nikdo jiný neměl mě rád jako Ty,
dávám důraz do věty.
Hladím Tvé světy.
Lásko, kde jsi?

Bořím se občas ve svém stínu.
Hledám víru a sílu.
Sním u papírů
a barvím linky.
Mám naivitu
a pohádku pro panenky.

Lížu si rány jako kočka
a ten pravý jednou
mě se dočká.
Dáme si čaj spolu?
Nechci mít hlavu jen dolů.

A místo žalů
vybudujeme ráj,
kde je lásky sál.
Tvé teplo cítím
a chce se mi smát.

Opravdu jen Ty
v životě jsi měl
mě nejvíc rád.
Už pojď v záplavě
slov.
Řekni doslov.
Mé knihy života.
Jsi tam.
S Tebou jsem
uvnitř bohatá.
Líbám Tvé ruce.
Jsou ze zlata.
Pohádka píše se.
Jsem Tvá.
Pořád stejně.
Milovaná.
I v reálu.

Napíšeme vděčnost příběhů.
Autor mkinka, 25.09.2021
Přečteno 186x
Tipy 9
Poslední tipující: kudlankaW, Iva Husárková, Akrij8, gallatea, J's .., paradoxy, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak hlavu vzhůru mkinko...:)

25.09.2021 16:49:18 | Dreamy

Děkuji, milá kamarádko.

25.09.2021 16:50:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí