První den lásky

První den lásky

Anotace: ..... uslyšíte to, ucítíte to, budete to vědět....

První den lásky spletený s vášní a touhou,

stačí, když oči se na chvíli setkají.

Vše ihned stává se vzpomínkou,

pokud obě srdce spolu současně promluví.

 

Slova stvořena do věčného ticha,

duše melodii té druhé sama rozpoznává.

Jako nové dílo píšícího básníka spatřuje denní světlo,

svět bezpodmínečné lásky se náhle sám otevírá...

 

Autor Komtesa z Paříže, 26.09.2021
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

04.10.2021 17:25:51 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí