Tak moc jsi snil

Tak moc jsi snil

Anotace: ...a nechal jsi jít.

Nechal jsi jít

a teď se na strop ve tmě díváš.

V srdci prázdný pocit,

co jsi nevyslovil,

si vyčítáš.

 

Vidíš ji,

když víčka zavíráš,

stesk přichází,

celé dny postrádáš.

 

Tak moc jsi snil

o někom, kdo Ti lásku dá

a až ona přišla,

vstala z mořské pěny

tohoto nemocného světa,

uvědomil sis, až bylo pozdě,

že už asi nikdy nebude Tvá.

 

Ten pocit,

když miluješ někoho,

kdo odešel.

Světlo, které svítilo

při rychlém odchodu

začalo blednout,

své slzy jsi našel.

 

Už jen ze vzpomínek

se Ti zobrazuje tvář,

nikdy už neucítíš její vůni,

která ulehá vedle Tebe na polštář.

Na konci dne polibek

ke snění nedáš

a v noci Tě budí

postel prázdná.

 

...přesto …

ani nevíš,

že ona čeká,

až ozveš se,

zavoláš...

 

 

 

Autor Komtesa z Paříže, 27.09.2021
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Roser, Marten, Frr, Alice Ptáčková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost zajímavé, hezké dílo, dobře popisuje smutek a prázdnotu po někom, smím-li to tak nazývat

27.09.2021 23:03:13 | Roser

...nejromantičtější je milovat toho, co ani nepřišel...;-)na znovuzrození ale nevěřím...

27.09.2021 16:03:12 | Marten

Tak to je pravda :)

27.09.2021 17:42:26 | Aminta

Moc hezké...ach ta hrdost...

27.09.2021 10:42:53 | Alice Ptáčková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí