Kousky krásných básní

Kousky krásných básní

Jen tobě mohu nabídnout tento let
podej mi ruku, a obletíme svět

Jsi hvězda, tak snad dokážeš zářit
a ne se tak jen tvářit

Západ slunce mi to slíbil
proto jsem tě dnes políbil

Tvoje vášeň, tvoje ženskost, tvoje něha...
jen pomyslím mráz mi po zádech běhá

I ten největší balvan odnesu vlastní silou
jen abych se zas shledal se svou milou
Autor Osamělý básník, 27.09.2021
Přečteno 257x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Marten, Iva Husárková, rybka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...útržky tvoří celek...to bych neřek´...;-)

28.09.2021 14:51:13 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí