Moře je zázrak

Moře je zázrak

Anotace: Z šuplíkové sbírky Moře jako terapie duše 2021.

Ve vlnách tančím za Tebou.
Není to náhodou.
Má cesta má cíl i směr.
Hvězdy si hrají i po půlnocí.
Láska se krásou namáčí.
Skotačí a něhou hřeje.
Moře lásky v Tobě je.
Vím a sním, že nebe v Tobě taje.
Moje něžná naděje.
Namaluji obraz lásky.
Moře vyhladí mé vrásky
i mé šediny.
Nemám tělo barbíny.
Píši milé noviny.
Čteš je mezi řádky?
Vítáš mě do pohádky.
Láska vane z moře.
Jsi v dálce.
Údolí známé.
Všechno krásné vlnou plyne.
Život se obrací.
Vzpomínky nejen krásné.
Objímám tě ve snech svých.
Objímáš mě a jsem bez úzkostí.
Setkáme se?
Pomilujeme se?
Budu Tvé zátiší?

Moře ztvárnilo mou něhu.
Pohladilo každou skvrnu.
Moře je zázrak.
Klidní přetlak.
Duše jde do úsměvů.
Být blízko Tebe mohu.
Konec všech hrozných muk,
Ty rád do mého srdce děláš kuk.
Já vím.
Moře řeklo, že jsi hezký kluk.
Zpívám a hladím v duchu
a touhou se třesu.
Jdu po hlasu k výšinám.

Potkám Tě?
Už nebudeš sám.
Na sen se upínám.
Moře látá děj příběhů.
Nic nesvírá.
Duše ví, že jsi tu.
Sláva nazdar výletu.

Noční toulka za Tebou
naplní mě pohodou.
Dívám se do oblohy.
Všechno krásně běží.
Jsi tu Ty
a objímám.
Mávám.
Ráda mám.
Píši pro Tvůj chrám.
S polibkem Tvým usínám.
Dotek mi nechybí.
Je mezi písmenky.
V písni katedrál.
Zvučí a zabíjí žal.
Jsi láska, žádný klam.

Moře ví,
že v lásce čekám.
A volám.
Láska je zázrak,
co se mořem roznáší.
Má sílu, co se nerozpráší.
Vlní se a píše radost.
Jsi skvost.
Já vlním se k Tobě
a dělám skok.
Autor mkinka, 01.10.2021
Přečteno 187x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, jenommarie, Psavec, šerý, Fialový metal, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí