Vážně, poslední.

Vážně, poslední.

Já to říkal, já to věděl.
Ten most hořel, teď už shořel.

A je mi kurva jasný, znova ho nestavím!
Seru na 110tku, radši přibrzdím.

Pro mě jako pro člověka, který hledal jediný, zázemí.
místo vztahu horská dráha. Rozloučil se plameny.
Po tom co si předvedla, nevadí mi, nemrzí.
Pořád si myslíš, že se mi vůbec nehnusíš?

Jak dokážeš říct, že si myslíš že jsi dobrej člověk,
Upřímně, dlouho tě už nenávidím, nepřestala si mě ztrácet.
Vážně, co jsi to za člověka?
Autor NPPPP, 05.10.2021
Přečteno 190x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí