básni

básni

Anotace: ... ..

bojovala jsi dlouho
pro má slova
pro život
který za moc nestál

bojovala jsi na

ne & ano

na ostří mé duše

udržela jsi balanci mezi deštivými ohni
a přesto jsem ti mlčel
jenom běž

takový zimní den rozcestí
a ty povíš

doufám

moment přimhouřil oči

*

doufám že se zdržíte trochu dýl

sotva vstoupila do domu múzy
cizí

zalekla se ?

je doma

ráda... a jak se máš?

ále písnička hledá štěňata
a punťa se někde zaláskoval
klíče na noty neviděly
sníh přišel
a jak on už ví když uteče
do lesa
tak se jen zpovzdálí dívá
jestli smí
a pomalu větří nevěrník jeden

*

její vlhké rty bez příkras přecházely
od lehkého úsměvu ze setkání
v poněkud ponuré výčitky ticha

i její zrak už nacházel náboje vnitřního hněvu

a já jen tak mlčky pozoroval
co má na srdci

*

bojoval jsi dlouho
pro má slova
pro život
který za moc nestál

bojoval jsi na

ne & ano

na ostří mé duše

udržel jsi balanci mezi deštivými ohni
a přesto jsem ti mlčela
jenom běž

takový zimní den rozcestí
a ty povíš

lásko ...
Autor J's .., 13.10.2021
Přečteno 171x
Tipy 16
Poslední tipující: Jan Kacíř, Dreamy, Iva Husárková, šerý, Fialový metal, Frr, Fil, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...:)

14.10.2021 06:40:30 | Dreamy

Tleskám Ti ... :-)
Bravo.
VMF

13.10.2021 17:51:33 | Fialový metal

Líbí moc

13.10.2021 13:59:03 | Fil

Hodně dobrý odstín něhy. Krasobruslení slovy.

13.10.2021 13:46:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí