62

62

62 měsíců mám lásko tebe,
tak nedávno se to zdá být.
Nevřil jsem že objevím nebe,
nějk unavený jsem byl tím - žít.

Přes okraj euforie šel jsem dál,
někdy to koplo někdy hladilo.
Většinou však jsem se smál,
většinou štěstí v duši se dařilo.

Snad dál půjdeme stejným směrem,
s propletenými prsty našich dlaní.
Jednou jen budeme duší i tělem,
chci abys zůstala mou paní.

Nic neříkej jen dej mi rty svůj vzkaz,
nebo mě zahřej v objetí.
Já za tebou šel bych znovu a zas,
jsi hvězdou mého století
Autor petrzal, 14.10.2021
Přečteno 137x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, mkinka, Psavec, šerý, Vivien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá srdeční zpráva.*

14.10.2021 12:29:48 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí