Na rozcestí

Na rozcestí

Anotace: Pětistopý daktylo trochej. Který jsem s láskou napsala pro něj...

Věříš, že příběhy naše píše osud?
Proč tedy neprotnul naše cesty posud?
Nebo jsme snad sami strůjci svého štěstí?
Pokud jsme, potkejme se pak na rozcestí...

Náš směr už byl dávno dán - tak jako v chodbě
Máš jít mi vstříc, jako i já půjdu tobě
Ruku ti dám, až tváří v tvář si staneme
Jen ty a já a naše ruce... už navždycky spojené
Autor Foxxx, 19.10.2021
Přečteno 228x
Tipy 9
Poslední tipující: Protos1182, Iva Husárková, Marten, mkinka, Fialový metal, Alice Ptáčková, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to není osud, ale bloudění...je tolik rozcestí a chodeb celý labyrinth...;-)

19.10.2021 14:02:06 | Marten

... jen nehraju
... nehraj si
... na chlapa
... A je TO ...
... na to táta ...

19.10.2021 10:43:37 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí