Dát i vzít

Dát i vzít

Anotace: ...

Když na mě promluvíš je to jako
boží dar a zároveň hřích,
neboť již dobře znám to,
co se bude dít - rozpačitý smích.

Topím se ve tvých očích,
jsou přísné a zároveň laskavé,
a tajně se jen modlím,
aby to nebylo tak zřejmé .

Uvádíš mě do rozpaků,
každým svým úsměvem,
a když zčervenám řeknu
sama sobě "čert to vem".

Nesnáším, když se rdím,
když se mi třesou ruce
strachem a vrušením
a rychle bije srdce.

V mých snech jsme si rovni
a nebereš mě jen jako dítě,
kterým ve skutečnosti
pořad jsem, což je smutné.

Stále k tobě hledám cestu.
Po pravdě? Oba se máme co učit.
A možná kdybychom šli spolu,
dá nám to víc, než to může vzít.
Autor AngelLia31, 21.10.2021
Přečteno 207x
Tipy 14
Poslední tipující: Ucitelskej, Sonador, Marry31, Psavec, Iva Husárková, Fil, mkinka, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím o čem to je je to krásné díky

21.10.2021 23:32:16 | Fil

Děkuji. Jsem moc ráda, že se líbí a její myšlenka nezůstává skryta.

22.10.2021 07:19:14 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí