Nejmodřejší...

Nejmodřejší...

Anotace: Hloubky nebe a oceánů...

Nikdy nezapomenu
Ani na jedinou
Vteřinu s Tebou
V každé kapce deště
Vidím odlesk
Tvých modrých očí
Nejmodřejších.
Oči
Kterým závidělo
Nebe i oceány
A jejích nejtemnější hlubiny
Oči
Které mi vylhali
Tu nejkrásnější lásku
A pak..
Pak se prostě zavřeli.
Pro mě.
Autor l.Tee, 21.10.2021
Přečteno 146x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Sonador, callowsick, Psavec, Iva Husárková, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí