Tak trošku

Tak trošku

Anotace: ..a možná trošku víc..

Někdy mám pocit,
že si
tak trošku
nerozumíme.

Věděl jsi, že to nebude jednoduché,
Ale i tak mi vyčítáš, že to
tak trošku
nezvládám.

A já se pak cítím
tak trošku
zahnaná do kouta.
A tak trošku
nevím co s tím.

Místy
tak trošku
nechápu
tu naši hru na lásku
a mám chuť se na to vše vykašlat.

Jen mám
tak trošku
strach,
že bych toho litovala.

Ale mnohem větší,
že Ty ne.
Autor vjeraa, 25.10.2021
Přečteno 176x
Tipy 4
Poslední tipující: přema, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí