Vznáším se

Vznáším se

Anotace: ...

Vznáším se, asi metr nad zemí,
nevím čím to může být.
Mihotám se mezi depresí a mánií,
a cítím vnitřní (ne)klid.

Chce se mi brečet i smát,
jsem eufórií naplněná zcela,
dnes chci dávat víc než brát,
oddat se tomu pocitu celá.

Zároveň zmatení trápí mou mysl.
Jsi to ty, důvod mé radosti?
Zabíjíš mého vnitřního pesimistu?
Tvůj úsměv přináší mi trochu štěstí?
Autor AngelLia31, 26.10.2021
Přečteno 162x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Psavec, Ucitelskej, praetorian, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí