Chvíle teď.. napořád

Chvíle teď.. napořád

Anotace: V dešti zázraky se dějí.. tam bolavé vzpomínky se hojí.. podzimní...

Nečekej na to
Až spadne ti do klína
Zázrak
Vyndej si z duše
Všechny své vzpomínky
A nech na ně dopadat
Kapky podzimního
Deště
Aby je omyl
A vybav si chvíli
Kdy tam stál
A hleděl modrým pohledem
Do míst
Kam jsi utekla
A plakala
A přála si
Tu chvíli teď
Napořád.
Autor l.Tee, 27.10.2021
Přečteno 112x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí