Obraz

Obraz

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

Namalujeme spolu obraz.
V citu a bez ztrát.
Já dám červenou.
Ty bílou.
Připojíme něžnou.
Miluji růžovou.
Pohádku jemnou.
Láska je květ.
Smí dovádět.
Barvy letí vesmírem.
Nikdy nekončícím dnem.
Milostným příběhem.
V jedné knize se obejmeme.
Polibky si darujeme.
Srdíčky vyzdobíme.
Láska je,
když se nalézáme
a překážky překonáme.

Bez Tebe nejsem nic.
Ach, ty mé sladké víc.
Malujeme obraz spolu.
Zalepíme moře bolů.
Lásko. Už jen spolu.
Věřím navždy.
Srdce na obzoru.
Autor mkinka, 27.10.2021
Přečteno 128x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, Dejvis, Iva Husárková, Psavec, Isla, Vivien
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Malujmee mkinko** Krása

28.10.2021 12:10:29 | Dejvis

Moc děkuji. Ty moc hodný. Moc a moc.

28.10.2021 12:17:18 | mkinka

Červená s bílou, ach, to sladké víc... Pěkný dorůžova obraz namalovalas.

27.10.2021 23:01:38 | Vivien

Děkuji, milá zlatá Vivien.

27.10.2021 23:10:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí