La

La

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Zpívám ve vlnách.
Brečím v ozvěnách.
Jsem tryska živoucí.
Motor žhnoucí.
La a la.
Slova zdrobnělá.
Dýchám skrze prohry.
I život někdy bolí.
Lí a lí. Lí a lí.

Slova letí.
Kvítí svítí.
Mám živé slunce.
To jsi Ty.

Házím si barvy na tělo.
Aby bolesti nebylo.
Lásko, Tebe se mi zachtělo.
Ozvěna rudne a míří k srdci.
Chci Tě přeci.

Krok sem. Krok tam.
K Tobě utíkám.
Jsem jiná. Rozechvělá.
Od sluníčka opálená.
Citem obklopená.
Přijímám žlutou.
Barvu zlatou.
Jako Ty.

Líbej mě od paty.
Kluku zlatý.
Radost v sobě mám.
Zavřu oči a uvnitř Tě znám.

Plátno jako postel je.
V lásce se usměje.
Tak je a je.
Bez miliónů definic.
Láska je motivací bez hranic.
Lidičky, milujme se čím dál víc.

Život pak má švih
a všechno jde nám líp.

Na obrazu slunce.
Krásné ovace.
Už mám skoro vánoce.
Pusu a pusu. Ach, více.
Autor mkinka, 29.10.2021
Přečteno 123x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Friday, Psavec, Protos1182, Dejvis, Sonador, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé milé

29.10.2021 10:20:29 | Dejvis

Děkuji moc a moc. Ráda slyším. Jíťa

29.10.2021 12:56:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí