Tahy štětce

Tahy štětce

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Viděla jsem západ slunce
a vzpomněla si na umělce.
Ta kadeř barev
dostala mě do něhy.
Ach, slunce naladí.
A pak na usnutí,
škála se nasytí.

Přijde pusa a semknutí
dvou duší,
co po sobě hledí.
Láska je číše
i v lese kapradí.

Malovat jí
je také umění,
co skutečnost ví.

Šáhni na mě ve vlnobití.
Ty nejkrásnější žití.
Šifra a všeho krytí.

Prosím lehké obejmutí
barev a krásna.
Moje duše čistá a jasná.

Jsem hvězda šťastná.
Tvá a uvědomělá.
Maluj mi na má ňadra.
Láska má pádla i vědra.
A nemá chladná stébla.
Lásko, dobrou noc.
Už jsem stekla.
Autor mkinka, 29.10.2021
Přečteno 172x
Tipy 9
Poslední tipující: kudlankaW, Iva Husárková, Psavec, Vivien, Fialový metal, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahy štětce a jedno lehké přitulení ...
Noc ... čaruje ... maluje ...
Měsíc se raduje ...
A v motýla se právě mění ...

29.10.2021 22:23:19 | Fialový metal

Děkuji za napsání.

30.10.2021 05:52:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí