Příběhy o modrých slibech

Příběhy o modrých slibech

Anotace: ...a nikdy...nikdo... Nebude jako...jsem byla... když bylo...my

Dvě modré oči znala jsem         .....lehce...
Úskočný to příběh                 ....lekce
O spoustě příslibů
O kráse zmarů
Které....ale... měli smysl
A důležitost
Nejvyšší.
A taky to je.......  o chvíli
Kdy se rozhodneš...
Dívat se jinačím směrem.
A nikdo Ti to
Nesmí
Mít za
Zlé
!
Autor l.Tee, 30.10.2021
Přečteno 154x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, Sonador, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlava se točí jako ORLOJ ...
Postavy se mění ...
A co je a co není ?

30.10.2021 13:14:32 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí