Barvy

Barvy

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

Hladím modrou.
Mořskou pěnou.
Chtěnou a jasnou.
Dýchám žlutou.
Září milou.

Racek letí nad obrazem.
Láska je přívlastkem.
Dotek přítomnosti
radosti hostí.

Jsem šťastná v jinakosti.
Bludy končí za zástěnou.
Láska má bránu otevřenou.

Dýcháme spolu ozvěnou.
Jednou písní neměnnou.

Hladím barvu kůže
a měním jí v muže.
Láska je jako moře.
Plyne dobře a dobře.

Dvě srdce v jedno se změní.
Obraz za rám posvěcený.
Není v roli fantazie.
Má žár a překřikuje.

Vítr fouká. Vlasy cuchá.
Kde můj milý je?
Právě maluje.
Láska je má naděje.
Autor mkinka, 30.10.2021
Přečteno 144x
Tipy 13
Poslední tipující: Krahujec, Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Frr, Sonador, kudlankaW, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani vánek ... :-))
Jen první mraky na OBLOZE ...

30.10.2021 16:53:16 | Fialový metal

Děkuji a přeji klidný den.

30.10.2021 17:05:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí