Jak chutná smutek

Jak chutná smutek

Anotace: Upřímnost člověka na první pohled jen těžko poznáš,spousta z nás se umí krásně přetvařovat

1. Ten komu si věřila tě tak náhle zradil,
bez rozloučení odešel a čas tak rychle pádil,
dnes máme zas o nějakou vrásku víc,
pořád miluji,z lásky však nezbylo nic.

2. To,že sliby jsou jen chyby platí,
nečekej,že příjde s kyticí růží,
že se jednou vrátí,
když muž přestane milovat,je to vždycky horší,
láska je magie,dva lidi ve vztahu zkouší.

3. Úsměv je jak východ slunce,
jak polární zář,
odraz duše v lesní tůňce,
ukazuje pravou tvář.

4. Ten koho hledáš snad chodí po světě,
to kolik mám v sobě citu nelze říci v jedné větě,
proč šťastnější jsou ti co milují méně,
pochybnosti jsou jak špatné sémě.

5. Zvíře touží po volnosti,
nechce žíti v kleci,
ve vší lásce a svornosti,
víra a přitažlivost lidi sbližuje,
to je jasné přeci.
Autor paprsek, 17.03.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň a smutná ale je pravdivá

19.03.2007 02:01:00 | Mausik

naprosto užasné

17.03.2007 20:17:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí