Odstíny

Odstíny

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

Noc barví se
a chlubí se.
Obloha plná hvězd.
Jen Tebe si přát dnes.
Chumlám se pod peřinu
je z rýmů a nemám zimu.

Slova jsou mi polštářem.
Lůžko slabikářem.
Jako kočka předu si
a do klubíčka lehnu si.

Mám ráda pohádky
a cesty tam i zpátky
s usměvavými vrátky.

Z šedých odstínů
barvím něhu
a přemýšlím o sněhu.

Bílá je krásná.
Barva jasná.
Brzo se probudím
do slunce naladím.

Zapomenu na svůj splín
a dám tam píseň víl,
aby zachytil ji mušketýr.

Láska roste mezi řádky.
Den pak krásný a ne krátký.

Probudím se správnou nohou
a milými vrátky.
A už jdu do pohádky.
Autor mkinka, 31.10.2021
Přečteno 176x
Tipy 10
Poslední tipující: kikin87, Psavec, jenommarie, Iva Husárková, Fil, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez pohádek nechci žít :-))
Nemohl bych v noci pít !
Vodu ...
Víno ...
A již NIC ...
Jen okoštuji všech sedm :-)
Vážně nic víc
ST jen říct
PA a dobrou noc

31.10.2021 00:34:58 | Fialový metal

Moc děkuji. Krásné ráno.

31.10.2021 05:17:22 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí