Touho

Touho

 

 

 

Hledáme hranici mezi slastí a bolestí.
Bezhlavě noříme do štěstí i neštěstí.
Jsi sladké tajemství, jízdenka do pekel...
Touha prokletá! Má nestřídmost, hloubka
už dávno tě neleká. Vrůstám ti do duše
a ty mně do těla; neprosím, neptáš se.
Chtěla jsem, neměla? Jedno snad smím už říct:
ty nejsi trápením, ať cesta je daleká;
přes slzy, úsměvy - než láska, teď nečeká.

Vášnivá Touho staletím zakletá.

 

 

 

Autor Friday, 02.11.2021
Přečteno 251x
Tipy 11
Poslední tipující: Rozmarýna, Iva Husárková, Sonador, Marten, Ucitelskej, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí