Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: První polibek a my měli jasno...

První polibek a my měli jasno,
všechno kolem nás zhaslo.

temná noc, ten adrenalin v nás,
vléval se do lesa okolo nás.

Bylo to jako vrátit se do dětských let,
kdy neznámý byl nám celý náš svět.

Bylo to nevinné a krásné,
stačily polibky, to bylo jasné.

Nechtěli jsme víc, chtěli jsme zážitky,
ovšem lepší není nic, než prokládat je polibky.

Ten valčík v teplé letní noci,
ten neobyčejný pocit.

To tajné přespání mezi zvířaty,
to je víc, než všechny mé útraty.

přátelské večery jsem tě naučila žít,
nic lepšího v dnešní době snad nemůže být.

Brokolice, nutella nebo botovník,
to nikdy nepochopí jiný putovník. (než my)

Dopisy naše při uzavřené době,
v nich vyjádřené pocity navzájem sobě.

Naše láska není na časy věčné,
ovšem naše přátelství bude vždy skutečné.

Našli jsme nesčetně pokladů,
příště se vloupáme do hradu...
Autor Kačí, 08.11.2021
Přečteno 181x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, praetorian, Iva Husárková, Psavec, mkinka, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, láska je střelená a tys ji vystihla .)

10.11.2021 17:22:29 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí