Půlová lyrika

Půlová lyrika

Nepřízvučný listopad pije oblohu

a kouří ohníčky z akátových listů

tančí lindy do synkop na zmrzlém betonovém dvorku

a potom s prosincem šťouchá billiard, aby říjen nevěděl

že láska je pouhopouhý přískok na těžkou dobu.
Autor Ucitelskej, 10.11.2021
Přečteno 376x
Tipy 15
Poslední tipující: Imaginant, Megan, Alexandr Rakita, Holoxicht, Iva Husárková, Vivien, kudlankaW, Amonasr, mkinka, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí