Nesprávná myšlenka...

Nesprávná myšlenka...

Anotace: .

Mam hříšné myšlení,
v hlavě se mi dokola točí,
vzteku mam na rozdávaní,
tříští mi to ven z očí.

ta hříšná myšlenka ,
co nedá mi chvilku odpočinku,
straší mne jako naštvaná milenka,
nedopřeje mi pokojného spánku..

ten ďábelský plán,
promýšlím každou vteřinou,
jak zbavit se v srdci ran..
lásko chci tě zabit milostnou ranou,

moje svědomí je čisté,.
jako napadly sníh,
krvi neposkvrněné..
anděl z temnoty se tu mih..

jsi růží s obrovskými trny..
nechtěl jsem Ti ublížit..
nýbrž přivonět k půvabu ženy..
a ne smrtelně ranit..
Autor Roger, 17.03.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí