Věčné mládí

Věčné mládí

Kolikrát už se změnily,
názory mé, hodnoty a rysy v tváři.
Život jak maso byl na chilli,
pálil ač nevydával záři.

Přesto etalon duše mám,
své srdce které na dlani vystavuji.
Vzdor všem těm svým proměnám,
lásku já stále potřebuji.

Ač andělé z nebe se nesnáší,
světlo cítím kolem sebe.
Má mysl harmonii přináší,
s vědomím že Beruško mám tebe.

Jsi šálem na krku mém v průvanu,
lépe se cítím ve tvém doteku.
Vrchol jsi na mém priorit seznamu,
jsi vším co hledám v člověku.

Tělo i mysl chátrají mi snad,
přesto duše je čilá plná života.
Naplňuje mě mít tě rád,
jsem mlsoun a ty dobrota.
Autor petrzal, 11.11.2021
Přečteno 111x
Tipy 14
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Emily Říhová, Fialový metal, Psavec, šerý, paradoxy, mkinka, takova
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klobouk smekám.
Kdybych byl žena,
tak "tát" budu jak sníh (na Floridě).
ST
VMF

11.11.2021 19:31:14 | Fialový metal

:-D :-D :-D

18.11.2021 08:28:47 | petrzal

Krásné.

11.11.2021 14:17:42 | paradoxy

Krásné vyznání a pravdivé také to tak cítím.

11.11.2021 14:03:33 | takova

Líbí.

11.11.2021 14:03:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí