Louky kosení

Louky kosení

Anotace: ...i jak tato obyčejná chvíle může být neobyčejnou...

Když procházíme mezi ploty ruku v ruce

a zdravíme společně všechny známé 

I toho malého chlapce co si na zahrádce hraje,

srdce nám bijí tolik prudce.

Ten největší dar v sobě máme

a nádherná a čistá láska v nás jako vosk svíce taje...

 

Já v dlaní třímám dřevo kosy, 

Ty se mnou byliny sečené seskupíš,

ať tato prostá chvíle neskončí, mé bytí vesmír prosí, 

já v těchto obyčejných chvílích chci s Tebou prostě lásko žít...

 

Jak převzácná může být obyčejná chvíle,

v tu chvíli prosím Boha,vesmír, čas,

abych stále patřit směl na oči Tvoje milé, 

abych slyšet mohl překrásný Tvůj hlas...

 

Když  louka odevzdá své květy i každý drobný vlas,

já s každým rozmáchnutím děkuji jim s pokorou

a vnímám každou drobnou chvíli a děkuji za ten vyměřený čas,

kdy mohl jsem být NAPLNO láskou Tvojí a ty láskou mou...

Autor chalcedon, 13.11.2021
Přečteno 170x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, paradoxy, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vnímám prosté lásky záření, krásně napsáno.

13.11.2021 10:52:01 | paradoxy

Líbí. Milé. Krásné.

13.11.2021 10:51:30 | mkinka

Děkuji že je to cítit

13.11.2021 10:48:53 | chalcedon

...úplně mi to tady teď zavonělo čerstvě posečenou loukou*

13.11.2021 10:40:51 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí