Soud

Soud

Anotace: ...

Nevím, co říct na svou obhajobu,
byť jsem sama sobě právníkem.
Jsi-li soudcem ty, nechť mě zavřou,
před tebou nikdo není nevinen.

Soudíš mne, každý boží den,
tvé oči jsou přísná porota,
úsměv je mocným rozsudkem,
který o ledasčem vypovídá.

Jsem též žalobce, který předložil
tento případ bez odkladu k soudu.
Chci rozsudek znát byť by byl
až příliš krutý pro mou osobu.

Avšak ani ty nejsi bez poskvrny,
když nečitelnou stále nosíš tvář
a já se tak v tobě neorientuji,
přitom ty mě dávno přečtenou máš.
Autor AngelLia31, 13.11.2021
Přečteno 137x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě podáno toto téma, snad bude líp..

14.11.2021 00:17:01 | Constantine

Moc děkuji :)

14.11.2021 16:19:56 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí