Náruč

Náruč

Anotace: ...

Jsi můj princ na bílém koni,
který vždy od zlého mě zachrání,
rozežene všechny chmury,
jediný, od kterého vyžaduji objetí.

Nevím, kde bych byla bez tebe.
Nejspíš ztracená v lese,
bez kompasu a třesoucí se
zimou se zlomeným srdcem.

Nechci se ti odcizit.
Nechci abys měl někdy pocit,
že se ti na míle vzdaluju
a mizím v nedohlednu.

Jsem tady, náruč která tě obejme.
Budu ti podporou v noci i ve dne.
Doufám, že jsem jediná tvoje
i ve chvíli, kdy tě jiná k sobě zve.

Vzdávám se svých práv pokud mi
to dá záruku, že tě vždy najdu,
ať už budeme jakkoliv vzdálení,
ať se stane cokoliv, vždy s tebou budu.
Autor AngelLia31, 14.11.2021
Přečteno 211x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Sonador, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná.)

14.11.2021 22:59:23 | Constantine

Děkuji :)

15.11.2021 15:59:56 | AngelLia31

Hezké vyznání lásky.

14.11.2021 21:50:27 | mkinka

Moc děkuji :)

15.11.2021 16:00:05 | AngelLia31

Rádo se stalo, milá kamarádko.

17.11.2021 16:24:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí